Forum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.





Stránky: 1 2 3 [4]
Autor Téma:Ahoj
kolsa
skútrista
Příspěvků: 33
Permalink
kolša
Příspěvek Re: Ahoj
dne: 16.07.2014 @ 14:30
Citovat

Ahojte. Petře, pokud máš řidičák na všechno a budeš si ho rozšiřovat na vzducholoď, tak dneska už je to tak, že děláš jen zkoušky na vzducholoď. A o řidičák nepřijdeš. Pouze ti ho nerozšíří. Ode mě si ho vzali před testama, opsali a během druhé otázky mi ho vrátil. Taky jsem se divil, ale bylo mi to vysvětleno takhle.

Host
jezdec
Příspěvků: 12
Permalink
Příspěvek Re: Ahoj
dne: 16.07.2014 @ 15:45
Citovat

Tak jsem to právě všechno zjistil u kámoše. Jako učitel autoškoly je osoba tím nejpovolanější a sdělil mi, že pokud budu rozšiřovat, budu dělat testy jen na motorku. V případě, že neudělám, měl by komisař do pěti dnů nahlásit, že jsem nezpůsobilý, ale ještě se s tím prý nesetkal. No a do pěti dnů nastoupíš na opravky a možností oprav máš nekonečné množství (teda pokud na to máš money :-)). Takže teď už se nebojím a tutově docílím vysněného cíle. Já jsem vlastně strach a peníze neměl nikdy.....

lzqpmt
Pro
Příspěvků: 100
Permalink
lzqpmt
Příspěvek Re: Ahoj
dne: 16.07.2014 @ 16:02
Citovat

Tak jen na upřesnění. Faktem je, že jsem to takhle absolvoval před 18 lety. Testy jsem tehdy dělal samozřejmě jen na motorku a pro tu motorku stačilo dosáhnout myslím 50 bodů z celkových 55. V mém případě jsem ale musel mít plný počet (protože mám v ŘP i skupinu C) jinak by mi ho vzali. Pokud je to dneska benevolentnější, tím lépe. Každopádně možnost řídit jednostopé vozidlo, a tím myslím pořádnou motorku, za to určitě stojí.

Piaggio Mp3 500 LT Sport Image

Stránky: 1 2 3 [4]
Mingle Fórum by cartpauj
Verze 1.0.34 ; Stránka načtena za 0.009 vteřin.